Lämmintä vettä lähienergialla

OSO-käyttövesivaraajalla lämmität kotisi käyttöveden tehokkaasti, olipa lämmönlähteenä sitten aurinkokeräin, lämpöpumppu tai vaikka öljypoltin. Mallistostamme löytyy sopiva varaaja myös silloin, kun haluat hyödyntää lämpöä käyttöveden lisäksi esimerkiksi lattialämmityksessä.

Tehokkuuden lisäksi OSO-käyttövesivaraajat ovat myös turvallisia, sillä niissä on vakiona 3 kW:n sähkövastus, joka huolehtii veden tulistamisesta 65°C asteeseen yli bakteerirajan.

Teräksen lujaa laatua

OSO-mallistoon kuuluu yhdeksän erilaista käyttövesivaraajaa. Yhteistä niille kaikille on korkea laatu, ja niiden säiliöillä onkin 10 vuoden takuu!

Kaikissa varaajissa on vakiovarusteena 3 kW:n sähkövastus, jolla voidaan tuottaa lisälämpöä silloin, kun edullisempi lämmitysmuoto ei jaksa lämmittää vettä riittävän kuumaksi. Vastus sijaitsee kierukan yläpuolella. Näin varmistetaan veden kuumeneminen 65-asteiseksi, jotta järjestelmään mahdollisesti joutuneet bakteerit kuolevat.

Säiliö ja kierukat ovat ruostumatonta terästä, ja eristeenä on reilu kerros uretaania. Varaajissa on sekoitus-, varo- ja sulkuventtiilit. Alaosassa on tyhjennysyhde.

OSO RTV E

Käyttöveden lämmitykseen esimerkiksi 8–10 kW:n lämpöpumpun ja 3–5 m2:n aurinkokeräimen rinnalle (esim. KAUKO solar TT).

Tarkemmat tekniset tuotetiedot Kaukomarkkinat Oy:n sivuilta täältä!